סיפור כיסוי: הפודקאסט של רדיו 102FM בשיתוף קבוצת אגם לידרים, בהנחיית גיא דר וקרן ענבר, סמנכ״לית פיתוח עסקי בקבוצת אגם לידרים, בפרק: למה צריך סוכן ביטוח?

בפרק הסיום של העונה קרן וגיא עוצרים להתבוננות רחבה על התפקיד האמיתי של סוכן הביטוח בעידן שבו הכל זמין אונליין בלחיצת כפתור. האם באמת אפשר להסתפק בפוליסה דיגיטלית או שעדיין יש ערך לאדם שמלווה אותך לאורך החיים ומעדכן את ההגנות שלך כשמשהו משתנה?

הפרק בוחן את ההבדל בין רכישת ביטוח לבין ניהול סיכונים אישי את חשיבות הפגישות התקופתיות ההיכרות עם תנאי הפוליסות וההתאמה למצבים משתנים כמו עבודה חדשה הולדת ילד או מקרה רפואי. קרן וגיא מסבירים למה דווקא בזמן תביעה ברגע האמת הערך של סוכן ביטוח מתגלה במלוא העוצמה ואיך ליווי אישי עשוי לחסוך כסף טרחה ובעיקר להבטיח שתקבלו את מה שמגיע לכם. סיכום עונה אישי מקצועי ומלא תובנות.

 

איך אפשר לעזור?

נא להזין שם מלא
Invalid Input
נא להיזן טלפון
נא למלא את נושא הפניה
Invalid Input

*מובא כמידע כללי בלבד, על ידי אגם לידרים, העוסקת בשיווק (ולא בייעוץ) פנסיוני ופיננסי, אין בו משום המלצה או תחליף לקבלת שירות אישי המותאם לצרכיו ונתוניו של אדם, מבעל רישיון. ההצטרפות והתנאים כפופים לתנאי החברה המנהלת ותקנון הקופה.

`